Påskekurser og ture

Påsken og foråret er tæt på og vi skyder det varme halvår ind med en håndfuld kurser og ture i påsken. For alle turen er der på fokus på at få en god start på sæsonen og få kørt rusten af cyklen og benene.

Der køres tre “brush up” teknikkurser og to guidede ture på e-mtb

Få godt gang i teknikken

Efter en laaaang og meget våd vinter, kan lemmerne godt være helt stive. Følingen med cyklen er der ikke helt og formen slet ikke. Derfor kan det være et godt udgangspunkt at tage et “brush up”-kursus, hvor man bliver mindet om de detaljer der gør glæden ved cykling aller størst. Vi laver øvelser som passer til niveauet og kører sessions på sporet. Det vil sige, vi finde nogle lækre sektioner, som vi kører nogle gange, mens følingen med cyklen, sniger sig ind for at, til sidst gå op i en højere enhed. “Brush up”-kurserne får dig godt og sikkert i gang med sæsonen og mon ikke , der også er noget ny læring at hente?

Brush up 1

Skærtorsdag (28.3) fra 10.00-12.30 (så vi kan nå hjem til evt påskefrokost)

Nordskoven Silkeborg (Se i maps her)

Blåt/lyserødt niveau.

På kurset er der fokus på at få arme og ben i gang, så vi får føling med underlaget og kan finde flow på de blå og letteste røde sektioner. Vi kommer omkring preskontrol og svingteknikker, ligesom vi har opmærksomhed på at finde positionen og balancen på cyklen.

Instruktør: Morten

Pris: 450,-

Brush up 2

Langfredag (29.3) 10.00-12.30 (så vi kan nå hjem til evt påskefrokost)

Danmarks tag (Se i maps her)

Rødt/lysesort niveau.

Vi bygger stille og roligt op, så vi sikkert kommer godt i gang. Vi arbejder med de nødvendige teknikker for at køre nogle af Danmarks fedeste sektioner. Preskontrol, svingteknik, og måske lidt hop og dropteknik er godt at få styr på inden Trailcup og andre spændende udfordringer går i gang.

Instruktør: Morten

Pris: 450,-

Brush up 3 (EMTB)

Påskelørdag (30.3) 10.00-12.30 (så vi kan nå hjem til evt påskefrokost)

Trailcentret Vesterskoven (Se i maps her)

Blåt/rødt niveau

Selvom formen måske ikke har samme betydning når man kører ebike, er det alligevel vigtigt at få arbejdet fornemmelsen for cyklen ind. Måske endnu mere end på akustisk cykel. E-mtben er tungere og skal kæmpes endnu mere med. Vi gennemgår (repeterer) de gængse teknikker og finder nogle af landets fedeste ebike-sektioner at prøve det af på.

Instruktør: Morten

Pris: 450,-

(Man kan leje en Santacruz emountainbike til kurset for 200,-)

Ture på e-mountainbike

Foråret er en dejlig tid og det er fantastisk at komme på tur efter en lang og mørk vinter. Særligt naturen omkring Silkeborg har uendeligt meget at byde på og på en ebike kommer man hurtigt omkring og har stadig overskud til, at suge det hele ind i fulde drag.

Ebiketur 1

Påskedag (31.3) 10.00-13.00 (så vi kan nå hjem til evt påskefrokost)

Trailcentret Vesterskoven (Se i maps her)

Vi tager en tur rundt i Vesterskoven og prøver et af landets bedste blå spor. Undervejs vil der være afstikkere til flotte udsigter og spændende steder. Med lokale, højtuddannede guider er du sikker på at turen bliver tryg, at der er 100% styr på aftaler med lodsejere og at guiderne faktisk ved en masse om området de guider i.

Vi kører på vores fede Santacruz Heckler carbon ebikes. Der vil være en grundig introduktion til cyklerne, så man kommer stille og roligt i gang. Undervejs bliver der mulighed (for dem der tør) for at give den fuld gas på de lækre spor.

Guide: Michael

Pris: 495,- pr. person inkl. lån af cykel og hjelm.

Ebiketur 2

2. påskedag (1.4) 10.00-13.00 (så vi kan nå hjem til evt påskefrokost)

Trailcentret Vesterskoven (Se i maps her)

Vi tager på tur til Himmelbjerget og oplever noget af Danmarks flotteste natur helt tæt på. Undervejs vil der være stop ved nogle fantastiske udsigter og ved interessante steder (F.eks. Danmarks højeste træ). Med lokale, højtuddannede guider er du sikker på at turen bliver tryg, at der er 100% styr på aftaler med lodsejere og at guiderne faktisk ved en masse om området de guider i.

Vi kører på vores fede Santacruz Heckler carbon ebikes. Der vil være en grundig introduktion til cyklerne, så man kommer stille og roligt i gang. Undervejs bliver der mulighed (for dem der tør) for at give den fuld gas på de lækre spor.

Guide: Michael

Pris: 495,- pr. person inkl. lån af cykel og hjelm.

Tilmelding

Vil du med på tur, kan du tilmelde dig herunder. Husk at skrive hvilket kursus/tur du vil med på. Vi glæder os til at se jer.