Hvem er vi?

Dine lokale instruktører og guider

Michael Smith

Medstifter af mtbkurser.dk og uddannet guide og instruktør på EO1-niveau. Er fra Gl. Rye og kender især området der super godt.

Kontakt:

+45 6178 3831

michael@mtbkurser.dk

Morten Agersnap

Medstifter af mtbkurser.dk og er uddannet på EO2-niveau. Morten bor i Silkeborg og har de sidste 15 år kørt de lokale skove tynde.
Han kender dermed alle dele af skoven og kan altid finde en lækker sti, som passer til niveauet.
Morten er også en af gutterne bag Youtubekanalen MTBTV som er Danmarks største mountainbikemedie.
Derudover er han ofte at finde på Slettestrand Feriecenter, hvor han også er en del af instruktørteamet.

Kontakt:

+45 5090 1083

morten@mtbkurser.dk

vores mission

At udbrede glæden og kendskabet til MTB

Dertil krydret med masser af teknik og sikkerhed så oplevelsen på MTB bliver større.

Eksperter på teknikkurser og guidning

MTBKurser er et samarbejde mellem mtb-instruktørerne Michael Smith og Morten Agersnap. Tilsammen har de 25 år mountainbikeerfaring og næsten 15 år med mtb-undervisning. Begge har derudover masser af erfaring med undervisning i andre sammenhænge.

Både Michael og Morten er en del af det danske MTB-instruktør og guide-program, DMTBinG. Det er en fælleseuropæisk instruktørsammenslutning, som i Danmark er forankret i DGI. Det er også den eneste officielle mountainbike-instruktør og guide-certificering i Danmark. Læs mere om DMTBinG her:

Både erfaring og uddannelse er vigtige elementer for at kunne give kursisterne en god og lærerig oplevelse, men en anden vigtig ting er lokalkendskab. Begge bor i Søhøjlandet og kender skovene ud og ind. Udover at garanterer de bedste og mest velegnede mountainbikespor, gør det også kurset ekstra interessant, fordi det bliver krydret med anekdoter fra området og detours til fantastiske udsigter og interessante steder, f.eks. Danmarks højeste træ og Trolden Storm. Se mere om området her:

At både Michael og Morten besidder god humor (nogle vil hævde det er morfarhumor) og en god fornemmelse for mennesker, gør at kursisterne føler sig trygge og derfor får ekstra gode oplevelser og har lettere ved at lære nye teknikker.