Teknikkurser

Kurser

Aktuelle kurser

Kom med hver tirsdag

Hver tirsdag fra påske til sommerferien og igen efter sommer til efterårsferien holder vi fast kursus. Hver gang er der et nyt emne (med en rød tråd gennem hele forløbet). Det var en kæmpe succes sidste år og deltagerne flyttede sig helt vildt. Der var også en god stemning og tid til fordybning. Tryk på billedet for at se mere.

Årets sjoveste weekend?

En hel weekend hvor vi øver teknik, kører de bedste spor, hygger og kommer på eventyr.
Med udgangspunkt i Silkeborg har vi Danmarks bedste MTB-terræn til rådighed og instruktørerne/guiderne kender hver en sti og alle de flotteste steder.
Weekenden er for alle som kan køre på på blå til sorte spor. Vi optimerer så trailoplevelsen bliver helt unik. Tryk på billedet for at se mere.

Kom godt igang med Trailcup

Som sponsorer af Trailcuppen har vi fået lov at bruge vores indsigt og instruktørskills, til at lave forberedende kurser forud for hver Trailcupafdeling. Vi gennemgår både nødvendig teknik, men også taktik og strategi ift Trailcup og selvfølgelig 100% tilpasset den enkelte afdeling.
Så er du i tvivl om dine evner rækker eller vil du bare blive bedre eller hurtigere, så er kurserne noget for dig.
Tryk på billedet for at tilmelde dig eller læse mere.

Kurser

Standardkurser

Grønt kursus for nye mountainbikere

Kurset henvender sig til dem som ikke har kørt mtb før og gerne vil komme godt igang. Vi arbejder med de basale ting og bygger et godt fornuftigt fundament til at bygge mountainbikekarrieren på.
Tryk på billedet for at se mere.

Blåt kursus for dem som har kørt lidt

Rigtig mange har kørt noget på mountainbike, men har ikke modtaget undervisning. Det kan godt give nogle uhensigtmæssige "unoder" på cyklen. Kurset giver et godt indblik i moderne mtb-teknik og bygger videre på det grønne kursus.
Tryk på billedet for at se mere.

Blåt-rødt kursus for dem der er trygge på blå spor

Kurset bygger videre på det grønne og blå kursus og fører til en mere avanceret køreteknik. Der skal bygges noget på teknikken for at snuse til de røde spor. Hvis du gerne vil komme trygt viddere i din mtb-udvikling er kurset spot on.
Tryk på billedet for at læse mere.

Rød - Kursus for at blive tryg på røde spor

Røde spor er markant sværere end blå og kan, for mange, være lidt af en mundfuld. På rødt kursus øver vi teknikker i trygge rammer, inden vi prøver dem af på de røde spors udfordringer. Tryk på billedet for at læse mere.

Rød/sort - kursus når du vil snuse til sorte spor

De sorte spor er for mange det "forjættede land". Men på kurset bygger vi stille og roligt op, så man fundamentet bliver lagt til at besejre de første sorte spor, trygt og sikkert. Vores certifiserede instruktører har værktøjerne til at tage dig hele vejen.
Tryk på billedet for at se mere eller finde næste kursus.

Sort - Kursus når du vil mestre det hele

Med udgangspunkt i et godt teknisk fundament, opsøger vi skovens sværeste spor og udfordringer. Vi bygger roligt op og analyserer os frem til linjevalg og taktikker for at komme sikkert over store drops, gaphop eller switchbacks.
Klik på billedet for at læse mere og tilmelde.

Kurser

Specialkurser

Hop og Drop - Få luft under cyklen

Der er en hvis fascination ved at få luft under cyklen... Der er også en hvis risiko, især hvis man ikke lander på hjulene. Kurset giver dig de fornødne teknikker til at føle dig svævende:) Vi bygger stille og roligt op.
Klik på billedet for mere info og tilmelding.