For virksomheder

Få de fedeste oplevelser sammen med dine kolleger.

Vi skræddersyr firmaarrangementer, så de passer til de enkeltes behov. Uanset om man er nybegynder på mountainbike eller hardcore mtb’er, der vil opleve vildt flow på en fuldblods e-mtb, så kan vi strikke det perfekte forløb sammen.

Sæt strøm til teambuildingen og sociale arrangementer

Vi har adgang til almindelige mountainbikes og råder også over, op til 20, lækre E-mountainbikes. Med 150 mm dæmpning og kraftfuld motor, når vi hurtigt rundt på nogle af de bedste spor i Nordeuropa og får oplevelser på cykel man aldrig glemmer. Men, pas på… det er stærkt vanedannende.

Samtidig er E-mountainbikes det perfekte redskab, til sociale arrangementer og teambuilding. De er nemlig ligeglade med fysisk form og giver alle i virksomheden mulighed for at få en god tur. Har nogle mere eller mindre mod end andre, kan vi opdele gruppen undervejs, så der altid er en et trygt alternativ, uden det går ud over de mere adrenalinsøgende.

Ebikes kan også bruges som supplement til en tur på almindelige mountainbikes. På den måde kan hele virksomheden komme ud, også dem, som ikke er i form og som måske har ekstra behov!?

Se Ebikevideo her

Mere end cykling

Med udgangspunkt i Silkeborg, er der garanti for naturoplevelser udover det normal. Vi skræddersyr altid vores ture, så de passer til gruppen og har altid afstikkere til fantastiske udsigter og gennem de smukkeste natur-scenarier. Det varierer selvfølgelig også efter årstiden og naturens rytme, så vi kan sætte trumf på. (F.eks når bøgen springer ud, lyngen blomstrer eller skoven falmer)

Vi har et godt samarbejde med Museum Silkeborg og er velinformerede om kulturarven, som findes over alt i området. Vi samarbejder også med Naturstyrelsen og har også stor indsigt i den unikke natur. Derudover er vi lokale og har en naturlig interesse for vores eget område. Så man kan altid forventer nogle gode historier. Måske også røverhistorier, som ikke altid kan klare et faktatjek:)

Det lille ekstra

Har Jeres virksomhed nogle specielle behov, er vi altid fleksible og løsningsorienteret. Vil i køre fra A til B i stedet for en runde, et andet sted i landet eller skal vi sørge for en sandwich, har i en stram tidsplan eller andet vi skal tage hensyn til, finder vi en løsning. Giv os et kald så laver vi et program som passer til jer.

Priser fra 595,- + moms

Prisen starter ved 595 + moms og der er leje af e-bike (som koster op til 65.000), hjelm, introduktion og guidning med i prisen. Turene varer typisk mellem 2½ og 3 timer og vi kan komme til jeres hjemmeadresse, hotel eller konferencested og starte turen.

I kan ringe til Michael +4561783831 eller Morten +4550901083 for at snakke om mulighederne. Hvis vi ikke svarer er vi nok i skoven eller også er det nat. Så er du velkommen til at udfylde formen herunder, så skal vi nok vende tilbage.