E-MTB ture i Sommeren

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_5587.heic

Vesterskov safari

Vi tager udgangspunkt i det blå MTB-spor i skoven, hvor vi kører alle de bedste sektioner, bl.a. Danmarks længste nedkørsel. Men vi tager også afstikkere til udkigspunkter og andre interessante seværdigheder i området, hvor guiden vil fortælle et par røverhistorier. Turen tager ca. 2,5 timer. Det blå spor er meget lidt teknisk, så langt de fleste kan være med. 

Himmelbjerg safari.

Vi kører igennem skovene til Himmelbjerget med afstikkere og stop ved flotte udkigspunkter og historiske/naturmæssige seværdigheder. Turen er omkring 35km og tager 3,5 timer. Motoren hjælper os utrolig meget, så alle kan være med. Vi kører primært på skovveje og brede stier og undgår tekniske sektioner.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_6564-1024x957.jpg

Turene er for alle og vi tilpasser efter niveau. Eneste krav er at man er mindst 160 cm høj. Ellers kan cyklerne virke noget tunge og uhåndterlige.

Med på turen er vores lokale og professionelle certificerede D-MTBing2 guide, Michael Smith Nielsen, som har 100% styr på sikkerhed og rutevalg. Cyklerne er topmoderne e-mountainbikes fra Santa Cruz. Der gives en grundig intro til cyklerne og vi har hjelme, som man kan låne gratis. Kan man køre på en almindelig cykel, kan man også køre på vores ebikes. Prisen for turene er 495kr/pers.

Vi kører fra Silkeborg Trailcenter (Vejlsøvej 9, 8600 Silkeborg).

Tilmelding: