E-MTB i julen

Mærk den fede følelse og friheden på en topmoderne e-mountainbike. Tag med MTBKurser.dk på vintertur rundt i Søhøjlandet, Danmarks flotteste MTB-terræn. 

I Julen har du muligheden for guidede e-MTB ture på vores nye Santa Cruz Heckler cykler med uddannet guide, som søger for sikkerheden og den passende rute.

Søhøjlandet er, som skabt til at køre mountainbike i. Med alle de smukke udsigter, fantastiske MTB-spor, historiske punkter, stejle skovklædte bakker og dybe søer, og hvis vi lige får lidt hjælp fra en topmoderne e-mountainbike med elmotor, får man virkelig noget ud af en guidet tur rundt til alle seværdighederne. 

Vi kører to forskellige ture i julen:

Tur 1: Vesterskov safari. Vi tager udgangspunkt i det blå MTB-spor i skoven, hvor vi kører alle de bedste sektioner, bl.a. Danmarks længste nedkørsel. Men vi tager også afstikkere til udkigspunkter og andre interessante seværdigheder i området, hvor guiden vil fortælle et par røverhistorier. Turen tager ca. 2,5 timer. Det blå spor er meget lidt teknisk, så langt de fleste kan være med, men på tur 1 er der en smule mere fart over feltet.

Tur 2: Himmelbjerg safari. Vi kører igennem vinterskoven til Himmelbjerget med afstikkere og stop ved flotte udkigspunkter og historiske/naturmæssige seværdigheder. Turen er omkring 35km og tager 3,5 timer. Motoren hjælper os utrolig meget, så alle kan være med. Vi kører primært på skovveje og brede stier og undgår tekniske sektioner.

Vi har forskellige størrelse cykler, men du skal være min. 160cm høj. 

Vi har plads til 9 deltagere ad gangen og kører følgende dage:

  • Fredag d.22. Kl. 12          Tur 2
  • Tirsdag d. 26. Kl. 10        Tur 1
  • Torsdag d. 28. Kl. 10       Tur 1

Mødestedet er Trailcenteret i Silkeborg, Vejlsøvej 9, 8600 Silkeborg.

Tur 1 koster 495 kr. og tur 2 koster 595kr inkl. leje af cykel, hjelm, afgift til lodsejere og D-MTBing2 uddannet guide.