HOP & Drop – få luft under hjulene

Hop & Drop er for dig, som vil have de grundlæggende færdigheder på rygraden for at kunne komme sikkert i luften og tilbage på sporet igen. 

Her er kurset for dig, som godt kunne tænke sig, at det ikke er et lotteri om du får sat af på hoppet eller om du er ved at gå over styret på droppet. Vi arbejder med den grundlæggende teknik til hop, hvor fodens placering, afsæt, timing og position er nogle af fokuspunkterne. 

Vi skal også arbejde med de forskellige teknikker til drops, og ikke mindst det mentale aspekt ved drops, som for mange kan være en barriere.

Som en del af teknikkerne til hop, vil vi også arbejde med bunny hoppet, som udover at se fedt ud, er meget brugbart på sporet. 

MOUNTAINBIKE KURSUS MED CERTIFICEREDE
INSTRUKTØRER.

MTBKurser.dk’s instruktører er højt uddannet efter den europæiske mountainbikeuddannelse EO. De er således certifiserede til at undervise på sorte spor. Det er dit kvalitetsstempel og tryghed for at undervisningen er tilpasset dit niveau og at sikkerheden er i orden. Med andre ord: Instruktørerne besidder alle et niveau, så de med overskud
kan udføre øvelser og forevise tydeligt og sikkert på sporene uanset sværhedsgrad.

Praktik

Pris: 450kr (opkrævning bliver sendt efter tilmelding)
Varighed: 2,5 timer.
Antal deltagere: Maks 10
Medbring: Fungerende hjelm og mountainbike, mobil, sygesikring, vandflaske, passende
påklædning.

Kommende kurser:

D. 17. september 2024 Kl. 17-19.30, Danmarks Tag P7 parkering (Knøsvej 3-5, 8680 Ry). Instruktør Michael Smith Nielsen

Tilmeld dig her: